Harbour Run

(7 oktober)


Loop hard door de Rotterdamse haven en klim over de moeilijkste obstakels heen want kranen, containers en schepen liggen in de weg. Op 7 oktober ga jij de uitdaging aan tijdens de Harbour Run. Het team van Flexpower helpt je om de obstakels te overleven en na afloop kun je ook nog een massage van ons team krijgen!

Kop over Kop

(7 oktober)


Dé ploegentijdrit van Red Bull wordt op 7 oktober verreden door Drenthe met start en finish in Roden. Eén renner begint en om de 20 kilometer sluit een wielrenner aan bij zijn team. Het gaat om uithoudingsvermogen, samenwerking en tactiek. Een teamprestatie, dus! Flexpower verzorgt de massages voor ruim 1250 wielrenners.

FC Utrecht FunRun

(13 oktober)


Op 13 oktober vindt bij FC Utrecht de eerste editie van de FC Utrecht FunRun plaats. Ook al is het de eerste keer, één ding kunnen we verklappen: rennen door het prachtige stadion de Galgenwaard is de moeite waard! Vergeet niet dat Flexpower ook hier aanwezig met een team om mensen te masseren en aan te moedigen.

Stadium FunRun ADO Den Haag

(14 oktober)


De Stadium FunRun van ADO Den Haag is niet zomaar een FunRun; dit jaar is er een ‘music edition’. Om de halve kilometer zweept een ander deuntje jou op om de finish te halen. Ga jij hard op dance music of heb jij liever een beetje hip hop tijdens het hardlopen? Flexpower zorgt ervoor dat je sowieso hard gaat, op welke muziek dan ook!

Les Mills Megakwartaal

(26 & 27 oktober)


Ben jij fitnessfreak of -instructeur? Dan is het Les Mills Megakwartaal een mind-blowing experience voor jou. Tijdens dit event nemen de beste instructeurs van Les Mills jou onder handen. Volg een workshop, masterclass of warrior training, blijf op de hoogte van de nieuwe fitnesstrends en feest mee met de party op zaterdagavond. Be there.

Stadium FunRun ADO Den Haag

(14 oktober)


De Stadium FunRun van ADO Den Haag is niet zomaar een FunRun; dit jaar is er een ‘music edition’. Om de halve kilometer zweept een ander deuntje jou op om de finish te halen. Ga jij hard op dance music of heb jij liever een beetje hip hop tijdens het hardlopen? FlexPower zorgt ervoor dat je sowieso hard gaat, op welke muziek dan ook!

Les Mills Megakwartaal

(26 & 27 oktober)


Ben jij fitness freak of instructeur? Dan is het Les Mills Megakwartaal een mind-blowing experience voor jou. Tijdens dit event nemen de beste instructeurs van Les Mills jou onder handen. Volg een workshop, masterclass of warrior training, blijf op de hoogte van de nieuwe fitnesstrends en feest mee met de party op zaterdagavond. Be there.

Beeld: Harbour Run, Red Bull/Ydwer van der Heide, Wiki Images, Stadium FunRun, Les Mills