Basketbal

Draymond Green


Draymond Green is uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige spelers en eliteverdedigers van de NBA. Hij is een cruciaal onderdeel van het succes van de Golden State Warriors, de regerend kampioen. Draymond werkt hard, is toegewijd en vastberaden. Hij staat altijd klaar om de intensiteit van zijn team 'op te krikken'.

Atletiek

Marije Wever


Marije Wever heeft bij de jeugd meerdere titels behaald op de 800 meter hardlopen. Na veel blessureleed is ze nu op haar 24e weer 'back on track'. In 2017 behaalde Marije een zilveren plak tijdens het Nederlands Kampioenschap 800 meter. Tijdens de race heeft ze veel gehad aan de woorden van haar coach, Frans Thuijs, en haar grote voorbeeld Ellen Van Langen: "Het voelt misschien alsof je doodgaat, maar dat gebeurt niet echt!"

Judo

Roy Meyer


Roy is altijd al erg energiek geweest. Hij kwam in aanraking met judo en was meteen verkocht, want zelden was het zo dat hij zijn bovengemiddelde kracht kon tonen in een situatie die niet escaleerde. Na een tijdje zonder judo kwam Roy terug en hij had al snel Olympische ambities. Hij werkt hard aan zijn doel: thuiskomen met een medaille uit Tokyo. "Werk aan het heden, dan werkt het heden aan je toekomst!"

Excelsior FunRun


Wij waren op 10 november aanwezig bij de FunRun van Excelsior. We gaven alle deelnemers een heerlijke sportmassage. Zo stond iedereen goed voorbereid aan de start van het hardloopevenement. Wil jij weten wat de mensen van de massages vonden? Kijk dan snel de video.