FLEXPOWER FLASHBACK 2017


ULTIEME RENTREE

Juul Franssen


Onze ambassadeur judoka Juul Franssen werd ruim een jaar lang niet ingeschreven voor internationale wedstrijden: ze weigerde fulltime te trainen op Papendal. Wij bleven achter Juul staan én met succes. In november mocht zij weer deelnemen aan het internationale deelnemersveld tijdens de Grand Prix in Den Haag. Zij bekroonde haar rentree op de tatami met een gouden medaille.

WINGS FOR LIFE

Running for those who can't


Tijdens Wings for Life op 7 mei werden de lopers niet alleen getrakteerd op een massage door FlexPower, maar wij liepen zelf ook mee met een team! Ambassadeurs Juul Franssen, Marhinde Verkerk, Paul Eichelsheim en Francisco Elson liepen mee. Een prachtig evenement waarbij het motto ‘Running for those who can’t’ centraal stond!

LEEUWINNEN

ontdekken Flexpower


Na het succes van de oranje leeuwinnen deze zomer, kreeg het damesvoetbal veel meer aandacht. Zo ook onze toppers Yvonne van Schijndel en Nadia Coolen van PSV. Zij ontdekten dat FlexPower het product is dat ze helpt een optimale prestatie te leveren bij trainingen en wedstrijden.

RED BULL

Kop Over Kop


De tijdrit in oktober waarin sprinters en stoempers elkaar nodig hebben om 100 km kop over kop te fietsen. Vijf studenten uit Utrecht wonnen de race. Wij waren erbij en gaven ruim 1000 wielrenners massages voor beter herstel!

TRIATHLON

Veenendaal


Zwemmen, fietsen en hardlopen, dat gaat wel in de benen zitten. Daarom was Flexpower eind augustus als official supplier aanwezig bij de Triathlon Veenendaal om iedereen te voorzien van een perfecte voorbereiding! De belangrijkste voorbereidingswedstrijden op het WK Triathlon in Rotterdam!

ROY MEYER

pakt goud


Hij kondigde het begin november al aan: hij moest en zou binnen een paar weken een dikke medaille pakken en dat deed hij! Voor eigen publiek in Den Haag ging Roy Meyer tot het uiterste en won een gouden medaille! Tokio 2020, let maar op: Roy Meyer komt eraan!