Yvonne van Schijndel

Voetbal


Van voetballen met de jongens naar PSV Vrouwen. Het overkomt Yvonne van Schijndel (20). Inmiddels speelt Yvonne al twee seizoenen bij PSV. Van Schijndel: “Spelen bij PSV betekent voor mij veel discipline, verantwoordelijkheid, en gedrevenheid. Daarnaast wil ik heel graag het Nederlands Elftal halen.” Yvonne haalt elke dag het maximale uit zichzelf.

Jeremy Lin

Basketbal


Jeremy Lin (29) is basketballer in de NBA: “Voor een atleet is de voorbereiding het belangrijkst om op het hoogste niveau te presteren. Flexpower heeft me geholpen, vooral als ik pijn in mijn knieën of rug had. Het verlicht de pijn en verwarmt snel mijn spieren. We hebben Flexpower klaarliggen in de NBA-kleedkamers en een groot deel van de spelers gebruikt het om zich voor te bereiden op de games.”

Lieke Klaver

Hardlopen


Lieke Klaver (19) is een hardloopster en gespecialiseerd op de 100 en 200 meter sprint. Ze won vorig jaar nog de Nederlandse titel op de 200 meter indoor. Sinds ze op Papendal traint, gaat het hard. Heel hard. Ze hoopt zo snel mogelijk aan te sluiten bij de top van de senioren.

Word jij ook fan van Flexpower net als Yvonne, Jeremy en Lieke?

FLX in BLD
8/8