Wings4Life

6 mei


Op verschillende locaties over de hele wereld zamelen tienduizenden lopers op 6 mei geld in voor Wings4Life. Bijzonder aan dit event is dat er geen finishlijn is: je loopt zolang je kunt of tot je ingehaald wordt door de catch-up car. Flexpower is aanwezig in Arnhem, waar we lopers trakteren op een heerlijke sportmassage.

Feyenoord FunRun

23 mei


Woensdag 23 mei vindt de Feyenoord FunRun plaats om geld op te halen voor de Feyenoord Foundation en het Sophia Kinderziekenhuis. Voor elke loper is er een afstand: 1 km, 5 km, 10 km, een KameraadjesRun (800 m), een ScholenRun en een BusinessRun. Daarnaast vind je er ook een pannakooi, een springkussen en de natuurlijk massages van Flexpower!

Haagse Beemden Loop

29 mei


Op zondag 29 mei staat de 29e editie van de Haagse Beemden Loop in Breda op het programma. Hardlopers kunnen zich aanmelden voor de 5 km, 5 km wheelers, 10 km of 15 km. Daarnaast zijn er ook nog een Obstacle Trail Run (8,5 km) en een Kidsrun. FlexPower is erbij om alle deelnemers te voorzien van een perfecte warming-up.

Beeld: Wings4Life, Feyenoord Foundation, Haagse Beemden Loop, Henk van Dillen

Henk fietst naar de Noordkaap

…in -25 graden celsius

Henk van Dillen is terug van zijn avontuur: hij fietste van St. Petersburg naar de Noordkaap. Henk ontmoette mooie mensen, vocht tegen de kou, werd geschaduwd door militairen en vroeg zich heel de reis af: “Wat als ik hier nu doodvries: is het ’t dan allemaal waard geweest?”

Henk - die eerder in Flexpower Newsletter vertelde over zijn fietstocht naar Singapore - fietste deze winter ruim 1700 km van St. Petersburg naar de Noordkaap. “Beide reizen zijn niet met elkaar te vergelijken. Normaal gesproken vind ik het fijn om lekker door te trappen, maar dat ging nu niet: op het moment dat je gaat zweten, wordt het gevaarlijk. Met temperaturen van gemiddeld -25 graden raak je erg snel onderkoeld”, aldus Henk.


Van Dillen vond het fantastisch om kennis te maken met de Russische cultuur die hij alleen kende van tv. “De mensen waren allemaal erg vriendelijk. In Moermansk ontmoette ik leden van een fietsclub, waar ik goed contact mee had. De laatste twee dagen in Rusland had ik zelfs mijn eigen volgauto”, grapt Henk. “Een militair hield mij in de gaten: ik fietste die dagen langs een militair oefenterrein. Een hele bizarre ervaring.”


Een dag na zijn terugkeer moest de dertiger alweer aan het werk. Henk: “Ik vond het een fantastische ervaring, maar ik ben nog niet klaar. Ik wil nog door Latijns-Amerika fietsen. En Nieuw-Zeeland staat op mijn lijst. Daar wil ik door de wildernis hiken en van de natuur leven.”